OUD LEERLINGEN WAALSDORPERWEG, DEN HAAG .
KLAS 12, 1959 EN EERDER VERTROKKENEN

Naar aanleiding van van de reünie
op zaterdag 12 september 2009

 

UITNODIGING

 

Herinering voor de reünie op 6 JUNI 2014

Hallo lieve / beste oud-klasgenootjes,

Tekstvak:  Even een herinnering en wat verdere informatie over de komende reünie. Die gaat gewoon door zoals afgesproken op 6 juni 2014, in het theepaviljoen “De Horsten” dus jullie hoeven niets door te strepen of bij te schrijven in je agenda. Denk er overigens wel aan dat er voor toegang tot het landgoed “De Horsten” €0.50 entree moet worden betaald. Een kaartje is via de hier afgebeelde automaat bij het begin van het weggetje naar het paviljoen te koop..
Met de uitbater van het theepaviljoen hebben we een arrangement gemaakt voor de lunch die van 12.30 tot ± 13.30 uur zal worden gehouden en voor wat verdere consumpties. Bij elkaar komt het neer op een bedrag van €30,— per deelnemer In een volgende brief zullen we aangeven hoe dat het beste betaald kan worden en wanneer het uiterlijk binnen moet zijn.
Het programma ziet er als volgt uit:
11.00 - 12.00 uur aankomst en ontvangst paviljoen
12.30 -13.30 uur lunch
14.00 -16.00 uur wandeling Seringenberg?
16.15 -17.00 uur drankje en afscheid
Het lijkt ons aardig om na de lunch een wandeling te maken naar de bekende Seringenberg en die al dan niet te beklimmen en van het uitzicht te genieten.
Na terugkomst in het paviljoen krijgen we een glaasje (prik)limonade en gaan daarna ons weegs
Heel hartelijke groeten, Erica, Frances, Huib.

Achterzijde van theepaviljoen “De Horsten” gefotografeerd op 21 februari 2014.

 

Oorspronkelijke uitnodiging voor onze reünie op 6 juni 2014:

Hallo allemaal,

Zoals beloofd sturen wij hierbij onze eerste update van de reünie volgend jaar.
Eerst wat sombere wolken en droevig nieuws: Huib Versluys heeft van Sociëteit De Witte te horen gekregen dat een lunch in het Paviljoen van Wied onbetaalbaar zou worden; er wordt een zaalhuur berekend van zo’n €500,— en een lunch zou per persoon op€35,— komen; bovendien, als klap op de vuurpijl, zouden we geen gebruik mogen maken van het terras!

Jullie begrijpen het: deze locatie gaat het niet worden! Maar niet getreurd, immers, na iedere“down”, komt een “up”! Onze nieuwe locatie is namelijk eigenlijk nog veel leuker, te weten het theepaviljoen De Horsten in Wassenaar. Het was in de 19e eeuw het jachthuis in het landgoed de Horsten, toen eigendom van prins Frederik, jongere broer van Willem II en nu deel van het
koninklijk landgoed de Horsten.
De datum van vrijdag 6 Juni 2014, blijft gehandhaafd. Wij worden in het paviljoen verwacht tussen 11.00 en 12.00 uur. De ‘high-lunch’ die wij daar krijgen, zal voldoende zijn (aldus de eigenaar/kok, Johan van Turnhout) om zelfs een hongerig paard voldaan het pand te laten verlaten! Dit prachtige noenmaal bestaat uit ambachtelijk brood, waarbij vier gerechten worden geserveerd: een kaassoort, gevogelte, vlees en een vissoort. Natuurlijk kan ieder van ons van tevoren aangeven, wat hij of zij beslist niet wil eten. De prijs van deze lunch bedraagt €15,—.Soep, koffie, thee of een andere drank, is niet bij de prijs inbegrepen. Wij gaan met de eigenaar/kok bespreken of wij een all-in prijs kunnen regelen.
Wij zullen jullie t.z.t ook een routebeschrijving toesturen. Iedereen die met de trein komt, halen wij op van het dichtbij gelegen station Voorschoten.
Dit was het voorlopig weer even, commentaar en eventuele suggesties horen wij graag. Iedere reactie is echt welkom!

Heel hartelijke groeten, Erica,  Huib, Frances.

 

 

De oorsronkelijke uitnodiging voor onze reünie op 12 september 2009:

Aan de oud leerlingen van de Vrije School Waalsdorperweg

Het is alweer lang geleden dat we elkaar bij Arvid Dunnewolt In Hillegersberg troffen. Het was een superdag die we nooit zullen vergeten!
Nu we met z’n allen ouder, wijzer en nog leuker zijn geworden, hebben Winston Dirkzwager en ik besloten weer een reünie te organiseren.
Hier en daar hebben we een oor te luisteren gelegd en de reacties waren zonder uitzondering positief!
We gaan er dus voor en wij vragen jullie de datum zaterdag 12 september 2009 vrij te houden. Zet het alsjeblieft in je agenda met een dik uitroepteken erachter!
De locatie van samenkomst zal zijn:
Restaurant “De Goede Gooier” Crailoseweg 151 1261 AA Blaricum. Telefoon (035) 691 93 04.
Website: www.degoedegooier.nl. Het restaurant is centraal gelegen, vlakbij de A1. Neem afslag 8 als je vanaf Amersfoort of Amsterdam rijdt. Ga na de afslag richting Huizen. “De Goede Gooier” ligt aan je rechterhand, midden op de hei. Er is parkeerruimte genoeg.

Frances van Houwenige Graftdijk – van Iterson
L. vd Tongelaan 15 1251 NV Laren
E-mail: :frances.graftdijk@planet.nl

P.S.
Het adressenbestand van alle klasgenoten is helaas niet compleet. Moeilijk om na zoveel jaren deze lijst up to date te hebben. Mochten jullie nog contact met deze en gene hebben, geef alsjeblieft naam en adres aan ons door, dan sturen we haar of hem alsnog deze uitnodigingtoe.
Kortom vertel het voort!

Het is de bedoeling dat ieder zonder partner komt, omdat we elkaar al zo lang kennen en sweet memories willen delen. Onze partners zijn dan “vreemde eenden in de Vrije School bijt”. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.

BIJDRAGEN?
Wij zouden graag het smoelenboek zo compleet mogelijk maken met een foto van toen en een van nu.
Ieder die een bijdrage aan deze pagina's wil leveren, in beeld of tekst, kan dat via een emailbericht aan fred@vdln.nl sturen. Ik zal er voor zorgen dat een en ander op deze website gepubliceerd wordt.


ADRESSEN

Als je een actuele adreslijst wil hebben, neem dan even contact op met Frances. Op deze lijst staan nog steeds enige mensen waarvan het adres nog niet is achterhald. Wellicht is één van jullie wel op de hoogte en kan ons informeren.

Er zijn nog enkele klasgenoten, waarvan het adres niet ingevuld is kunnen worden.
Blom, Birgitt
Boer de, Gerda
Hattum v, Annemarie
Nieuwenhuis, Evert
Poortenaar, Ada
Puister, Hetty
Cohen, Roger
Freek Reinders ??
Kan iemand ons aanwijzingen geven?